نسخه آزمایشی

مطالب

از مصرف نان بادرجه سفیدی بالا استفاده نکنید

nan-kraj

کارشناس مسوول بهداشت محیط شهرستان فردیس گفت: شهروندان از مصرف نان هایی  که درجه سفیدی بالایی دارند استفاده نکنند

'احمد شایگان' در حاشیه نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فردیس در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب، افزود: پس از جوش شیرین که یک ماده شیمیائی در عمل آوری خمیر نان است ، اکنون شاهد استفاده از مواد شیمیایی دیگری در خمیر نان به عنوان بلان کیت (جوهرقند) هستیم

وی گفت: بلان کیت این ماده شیمیائی مشکلاتی را که جوش شیرین در تیرگی نان ایجاد می کند را برطرف کرده و نان را خوش منظر جلوه می دهد

شایگان، افزود: متاسفانه نانوائی ها بجای استفاده از روش سنتی و دانش صحیح در پخت نان، استفاده از مواد شیمیایی را جایگزین مواد سنتی و طبیعی کرده اند و روز به روز نیز به تعداد این افزودنی ها اضافه می شود

وی با بیان اینکه طرح 'آهن یاری' در جامعه را از طریق نان اجرایی می کنیم، یادآورشد: با توجه به حذف سبوس از نان که درصد قابل توجهی از مواد غذایی را درخود دارد ، باید این ماده به آرد بازگردانده شود

شایگان از اینکه کارخانجات از بلان کیت برای سفید کردن قند و شکر استفاده می کنند و در حال حاضر نیز نانوایان از آن نیز برای سفید کردن آرد و نان استفاده می کنند ابراز تاسف کرد.

وی در ادامه خواستار توجه نانوایان به تذکرات کاشناسان در خصوص نحوه پخت نان و عدم استفاده از افزودنی هیی چون بان کیت در تولید نان شد

کارشناس مسول بهداشت محیط شهرستان فردیس در پایان از شهروندان نیز خواست که به نکات بهداشتی و تذکرات کارشناسان توجه کنند

شایگان گفت : شاید دستی در کار است و مردم برای حفظ سلامتی خود از مصرف نان هایی که درجه سفید آنها بالاست استفاده نکنند

 

منبع: خبرگرازی جمهروی اسلامی استان البرز - ایرنا

لینک خبر

 

کلیه حقوق کپی رایت از مطالب این سایت متعلق به پرتال جامع اطلاع رسانی البرزمن می باشد

طراحی و دیزاین تیم برنامه نویسی البرزمن

آمار بازدید کنندگان شهریار هاست